Tutustu meidän tiimiimme

Nauti yksilöllisestä palvelusta jokaisella käyntikerrallasi. Olemme valmiina löytämään juuri sinulle sopivan tyylin.

Sini Pieviläinen

Paikalla Teamillä 24.6-10.8 välisenä aikana, jonka jälkeen vielä vanhempainvapaalla.

Olen kiinnostunut kansainvälisistä tuulista, tuoreimmista trendeistä ja tuon ne liikkeeseemme. Koe kanssani asiantuntevaa monipuolista palvelua ja huoliteltua viimeistelyä jokaisella käyntikerrallasi.

Minna Naakka

Kesälomalla 1.7-7.7

Monipuolinen pitkänlinjan moniosaaja, joka tuo esille jokaisen asiakkaan hiusten parhaat puolet ystävällisellä ja asiakas lähtöisellä palveluotteella.

Katja Parviainen

Kesälomalla 14.7-21.7 & 11.8-18.8

Lähde matkalle kohti uudistettua tyyliä! Lähellä sydäntäni on tehdä värjäyksiä, raidoituksia, vaalennuksia sekä leikkauksia. Olen sosiaalinen ja iloinen persoona. Koen asiakaslähtöisyyden tärkeäksi.

Minja Matikainen

Kesälomalla 14.6-21.6 & 28.7-4.8

Nauti yksilöllisistä iloisesta palvelusta kanssani. Rakastan toteuteuttaa erilaisia raidoitustöitä. Inspiroidun myös tekemään värikkäämpiä värjäyksiä ja ne kiehtovat minua!

Inka Ruuska

Aloitan Teamillä 1.7 alkaen!

Sano hyvästi huonolle hiuspäivälle kanssani! Lähellä sydäntäni on vaalennukset, raidat ja isommat muutostyöt värien ohella. Haluan kehittyä ja oppia uutta, siksi kouluttaudun ja seuraan hiustrendejä.

Tero Pieviläinen

Kesälomalla 21.6-30.6 & 21.7-28.7

Käsityötaito ja huolellinen työnjälki ovat etuosassa kaikessa mitä teemme. Hiustenleikkaukset ja parturipalvelut ovat minun vahvuuteni. Teamin omistaja ja perustaja.