Meistä

Tutustu meidän tiimiimme ja nauti yksilöllisestä palvelusta jokaisella käyntikerrallasi. Olemme valmiina löytämään juuri sinulle sopivan tyylin.

Minna Naakka

Kesälomalla 1.7-7.7

Monipuolinen pitkänlinjan moniosaaja, joka tuo esille jokaisen asiakkaan hiusten parhaat puolet ystävällisellä ja asiakas lähtöisellä palveluotteella.

Katja Parviainen

Kesälomalla 14.7-21.7 & 11.8-18.8

Lähde matkalle kohti uudistettua tyyliä! Lähellä sydäntäni on tehdä värjäyksiä, raidoituksia, vaalennuksia sekä leikkauksia. Olen sosiaalinen ja iloinen persoona. Koen asiakaslähtöisyyden tärkeäksi.

Minja Matikainen

Kesälomalla 14.6-21.6 & 28.7-4.8

Nauti yksilöllisistä iloisesta palvelusta kanssani. Rakastan toteuteuttaa erilaisia raidoitustöitä. Inspiroidun myös tekemään värikkäämpiä värjäyksiä ja ne kiehtovat!

Tero Pieviläinen

Kesälomalla 21.6-30.6

Käsityötaito ja huolellinen työnjälki ovat etuosassa kaikessa mitä teemme. Hiustenleikkaukset ja parturipalvelut ovat minun vahvuuteni. Teamin omistaja ja perustaja.

Sini Pieviläinen

Paikalla Teamillä 24.6-10.8 välisenä aikana, jonka jälkeen jatkaa vielä vanhempainvapaalla.

Olen kiinnostunut kansainvälisistä tuulista, tuoreimmista trendeistä ja tuon ne liikkeeseemme. Koe kanssani asiantuntevaa palvelua ja huoliteltua viimeistelyä jokaisella käyntikerrallasi.